3 Dopkort till samma

Idag är det dop av lilla Agnes. Det första kortet är från min man och mig och dom andra 2 är beställningar från andra i släkten. Kul att göra flera, men ack så svårt att göra olika, men det här löste sig bra.

Med Marianne Designs bok dies, som utgångspunkt med text på, byggde jag vidare med dekorationer runt om. Spets nertill och pärlor upptill. Mönsterpapper från Inkido och bladslingan dies från Joanna Sheen. Kortstorlek 15 x 15 cm.

Ett mindre kort, 12 x 12 cm. Mönsterpapper från Maja Design. Stjärnan utklippt och silverembossad, dekorerat med strass på spetsarna och i yttre hörn. Glitterlim runt inre fyrkanten. Stämpel från Pysselpassion och bokstäver utstansade med dies från Die-Versions.

Här ville beställaren ha med ett foto. I söndags när jag träffade Agnes var jag papparazzi, jagade runt för att få ett bra foto att använda. 1 kort av 8 var användbart. Så är det att vara på jakt 😉     Har ramat in bilden med dies från Magnolia, ett i vit cardstock och det bakom i papper från Maja Design. Bakom det samma mönsterpapper men andra sidan. En liten rosett med nallebrads fick bli enda dekorationen. Kortstorlek 10 x15 cm.

Det här inlägget postades i Dopkort. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 3 Dopkort till samma

  1. Camilla skriver:

    Vilka fantastiska kort alla tre. Gillade de massor:) Sååå roligt att få
    så många fina kort på en gång!
    Kram och må så gott!

Kommentarsfältet är stängt.