Album

Nu har jag äntligen, efter några månader, blivit klar med albumet till barnbarnet. Först funderade jag ett tag på hur stort jag skulle göra det, framkallade kort blir så stora och det blir svårt att skära ned storleken, tycker jag. Sen funderade jag på om det skulle vara bara enfärgat eller mönstrat papper. Jag ville att ett barn ska kunna få bläddra i det tillsammans med en vuxen, så det skulle vara lite banvänligt. Bestämde mig för mönsterpapper från Maja Design, Denim&Friends. Bladen i Kraft cardstock.

Framsidan är enkel med namn och lite dekorationer. Vita ”hörnen” är en ram utstansad med deis från Lawn Fawn som jag klippt itu. Stjärnorna dies Cherry Lynn.

Här har jag tagit två olika papper från serien och dolt skarven med en del av kanten som finns längst ner på pappret. Fotot har jag satt fast med hörn utstansade med punch från Fiskars.

På en del sidor finns något utstansat, andra sidor helt tomma. Har inte kommit överens med föräldrarn om jag ska sätta en vit skrivyta för text på varje sida eller hur vi ska lösa det. Röda traktorn dies från Cherry Lynn. Här har jag ont hunnit fästa kortet med hörn.

På en del sidor så får mönsterpapprets motiv vara dekoration,

På den här sidan finns en cykel, dies från Yvonne Creation.

Några små elefanter från Sizzix.

Flygplan dies från Sizzix.

….och till sist en bild på ryggen av albumet. Cardstock embossad med folder från Sizzex. Storlek på albumet 22 x 22 cm.

Det här inlägget postades i Album. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Album

  1. Camilla Persson skriver:

    Åhh, vilket fint album du gjort till barnbarnet!! Snyggt papper och gulliga dekorationer:) Jättefint minne för honom!
    Kram och må så gott!!

Kommentarsfältet är stängt.